Gratis intake gesprek

Tijdens dit kennismakingsgesprek gaan we kijken naar waar jij precies op zoek naar bent. Deze 20 minuten zullen we gebruiken om jouw onderwerpen te analyseren en kijken hoe ik jou het beste zou kunnen ondersteunen.

traject van 1 x 20 minuten

Het consult verplicht…

je tot niets, het ondersteunt alleen jouw beslissing, waarna jij de keuze hebt hoe je verder wilt. De 20 minuten zijn voldoende voor wanneer je nog vragen hebt, die we bespreken. Daarnaast zal ik je ook verdere informatie geven over het werken met mij: jij krijgt een voorproefje van transformationeel coachen.

Schrijf je in en kies een afspraak zodat we elkaar kunnen leren kennen!

Gratis intake gesprek

Hoe is dit traject opgebouwd?

Kies een afspraak wat voor jou goed schikt en wanneer we elkaar ongestoord kunnen spreken.

Na je aanmelding neem ik binnen 2 dagen met jou contact op en per e-mail zal ik ook de intake formulier sturen. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over de vragen en die aan mij nog voor ons gesprek terugstuurt zodat ik me ook goed kan voorbereiden.

We beginnen het gesprek op tijd. Trek rustig een half uurtje voor jezelf uit!

Het is handig als er tijdens ons gesprek geen afleiding om je heen is. Zoek een plek waar je comfortabel en vrijuit kunt praten.

Wees gerust jezelf tijdens ons gesprek! Wees open zodat we aan het einde van het gesprek goede keuze kunnen maken over verdere samenwerking.

onze gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten!