Budget-manager

Over mij

Mijn naam is Virág Füzi en kom oorspronkelijk uit Budapest, Hongarije. In 2005 ben ik naar Rotterdam verhuisd en inmiddels ook gelukkig getrouwd en trotse mama van 2 dochters, Ella (geboren in februari 2017) en Lola (geboren in juni 2019).

 

 

In 2015 startte ik mijn eerste bedrijf, naast dat ik ook in loondienst werkte, op gebied van gezonde voeding. Ik voelde me vrij snel lekker in mijn vel als ondernemer. 

 

 

Sinds we een gezin zijn met kleine kinderen hebben we een ander uitgavepatroon dan voorheen. Dankzij mijn ouders heb ik van huis uit een gezonde financiele opvoeding gekregen daarom vond ik de transformatie naar onze nieuwe financiele situatie minder moeilijk, maar dit geldt niet voor iedereen. 

 

 

Omringd door andere jonge gezinnen merk ik hoeveel stress het indelen van de uitgaves kan opleveren, daarnaast heb je vaker met onverwachte kosten te maken bijvoorbeeld rondom de kinderen of het huis en natuurlijk wil je ook nog geld overhouden voor leuke dingen met elkaar. 

 

 

Geinspireerd door mijn omgeving heb ik mijn echte passie gevonden waarbij ik gezinnen wil helpen een verantwoord uitgavepatronen toe te passen zodat geldissues geen stress meer opleveren.

 

 

Mijn aanpak is strategisch en tegelijk super praktisch, zodat je gelijk weet in welke volgorde je het beste verschillende acties kunt oppakken voor een gezond financieel leven